X Close

Waarom partner?

Kennisoverdracht vinden wij enorm belangrijk. Het spreken met ervaringsdeskundige is leuk, motiveert en inspireert. Als studenten CMD zijn wij altijd opzoek naar innovatie. Zonder het geluid van het werkveld krijgen wij niet het hele plaatje voorgeschoteld, bedrijven maken het plaatje compleet! Er zijn meerdere mogelijkheden om een partnerschap met ons aan te gaan lees hieronder meer over de opties, staat er iets niet bij waarvan u denk dat het ook een nuttige toevoeging kan zijn dan horen wij dit graag.

Hoofdpartner

De opleiding Communicatie en Multimedia Design (CMD) heeft 5 grote stromingen: grafisch, web, video, concepting en interaction. Wij als studievereniging vinden het belangrijk dat elke stroming haar eigen hoofdpartner heeft. Als hoofdpartner werk je nauw samen met Uerius Brabus om kruisbestuiving te laten ontstaan.

Langdurig

Als langdurige partner ga je een samenwerking voor minimaal één collegejaar aan. In dit jaar zullen er meerdere activiteiten worden georganiseerd die voor beide partijen interessant zijn.

Kortstondig

Vaak zijn er kleine activiteiten waar grote exposusere mogelijkheden zijn.

Implug

Implug is een jong innovatief bedrijf wat zich richt op het veranderen van het opladen van je telefoon. Een jong bedrijf dat creatief denkt; een perfecte match met CMD.

Avans hogeschool

Avans hogeschool ondersteund ons in facilitaire zaken.

Innovation In A Week

Innovation In A Week is een partner die veel evenementen organiseert. Bij iedere editie is het streven zoveel mogelijk CMD studenten mee te laten doen, out of the box denken is een toevoeging die wij leveren.

Appli

De samenwerking met Appli is eentje die wij als vereniging zien als een toekomstige manier van stagebemiddeling. Elk studiejaar gaan er minmaal 100 studenten het avontuur aan Appli helpt ons daarbij.