X Close

Missie

Studenten van de opleiding Communicatie en Multimedia Design dichter tot elkaar brengen en het faciliteren van brede kennis overdracht. Het ruiken aan het toekomstige werkveld en up-to-date blijven van de laatste trends staan centraal.

Visie

Door elke 1,5 maand een grote activiteit te organiseren die voor alle leden toegankelijk is willen we de sociale cohesie vergroten met als einddoel een fijnere studietijd. Kleinere activiteiten zoals bedrijfsbezoeken en lezingen zullen meehelpen aan een kijkje in het werkveld.

Commissieleden

Wat is CMD?

CMD staat voor Communicatie en Multimedia Design. Deze studie leidt op tot multidisciplinair ontwerper. Het oplossen van problemen en hiervoor oplossingen ontwerpen staat de gehele opleiding centraal. Een CMD`er is een echte teamspeler. Enkele grote onderwerpen die aan bod komen zijn: web, video, grafisch design, product ontwerp en interaction.